Myönnämme kunniakirjoja ansiokkaasta työstä vanhojen ihmisten hyväksi

Kunniakirjat

Arvokas vanhuus ARVA ry jakaa kunniakirjoja ansiokkaasta työstä vanhojen ihmisten arvokkaan elämän edistämisessä. Kunniakirjoja on jaettu 4 kappaletta ja sellaisen ovat tähän mennessä saaneet Aira Samulin, Maarit Tammisto, Jaakko Valvanne ja Kontukoti.

Aira Samulin

Aira Samulin sai 4.3.2017 Arvokas vanhuus ARVA ry:n myöntämän kunniakirjan ansiokkaasta työstään positiivisen vanhuuskuvan luomisessa ja siten vanhojen ihmisten arvokkaan elämän edistämisessä. Aira on ARVA:n kunniakirjan saajana ensimmäinen laatuaan, niin kuin niin monessa muussakin asiassa. 

Maarit Tammisto

Arvokas vanhuus ARVA ry luovutti perjantaina 5.5.2017 kunniakirjan Maarit Tammistolle pitkästä työstä vanhojen ihmisten arvokkaan elämän edistämisessä. Maarit on Mummon Kammarin perustaja ja voidaan sanoa, että hänen käsiensä ja sydämensä kautta tuhannet tamperelaiset ikäihmiset ovat saaneet elämäänsä sisältöä vapaaehtoistoiminnan kautta.

Jaakko Valvanne

Geriatri Jaakko Valvanne sai 9.11.2017 Arvokas vanhuus ARVA ry:n kunniakirjan ansiokkaasta työstä vanhojen ihmisten arvokkaan elämän puolesta.

Kontukoti

Koukkuniemen Toukolaan muuttanut ja toimintaansa laajentanut Kontukoti sai 13.6.2018 Arvokas vanhuus ARVA ry:n kunniakirjan ansiokkaasta työstä vanhojen ihmisten arvokkaan elämän edistämisessä.

Yhteystiedot

Arvokas vanhuus ARVA ry
Mäentakusenkatu 4 B
33580 Tampere
puh. 050 383 6787

info(ät)arvary.fi